Az életed egy ház. Én azért vagyok, hogy a kezedet fogva körbevezesselek a szobákban és megtaláljuk azt az utat, ami számodra a legmegfelelőbb.

Köszöntelek az oldalamon

Közvetítőt keresel konfliktusaid rendezéséhez (Mediátor) vagy kísérőt keresel problémáid megoldásának felfedezéséhez (Kineziológus)? Mindkét esetben ez a legmegfelelőbb hely számodra.

A döntés a te kezedben van, mikor, hogyan és miért jössz el hozzám. Legjobb és folyamatosan bővülő tudásommal segítelek élethelyzeteidben.

Köszönöm, hogy benéztél, az első lépést már megtetted a változtatás felé. Találkozzunk mihamarabb.

Legyen szép napod.

Tanulmányaim

Az Európa Akadémián volt lehetőségem tanulni két és fél évig a legnagyszerűbb tanároktól. Először Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiának, majd a One Brain módszernek a használatát sajátíthattam el. Minden alkalommal a gyakorlaton volt a hangsúly az oktatásban, amiért nagyon hálás vagyok a központnak és a tanáraimnak, illetve az Akadémia megalkotójának is.


A kineziológiai vizsga feltétele a természetgyógyászati modul és az egészségügyi modul vizsgák teljesítése a GYEMSZI-nél, melyeket 2015. csináltam meg. Kineziológiai szakmai vizsgámat 2016. októberében szereztem, ezen kívül részt vettem egy mini tanfolyamon, ahol a VB(viselkedési barométer) a testen volt a téma. További tanfolyamokat idénre tervezek.

Amennyiben kérdésed van, írj nekem bátran

Vedd fel velem a kapcsolatot

Kapcsolati információk


1161 Budapest, Csömöri út 149.

Kapcsolati információk


1161 Budapest, Csömöri út 149.

2024 Copyright | Stone Spirit

pageup